Let there be light.

Wanneer de zomer op zijn einde komt, en de dagen beginnen te korten, vindt het zonlicht ook steeds minder haar weg naar jouw tuin. Daardoor vult jouw groene oase zich steeds vaker met duisternis. Maar, gelukkig betekent dit niet dat jij minder van je tuin kan genieten. Met de juiste verlichting op de juiste plek breng je de details van de natuurlijke pracht in beeld. Lees verder en ontdek hoe jij met buitenverlichting het unieke karakter van je tuin naar boven brengt.

Start je reis, en wandel door het licht

Wanneer jij of je gasten door de paden van je achtertuin lopen, laat je beter niets aan het toeval over. Waad jezelf door het maanlicht, of zorg zelf voor verlichting. Zo verloopt de wandeling doorheen je tuin zonder toevalligheden, en schep je een veilige sfeer.

De grondverlichting van Royal Botania creëert die mysterieuze, maar veilige sfeer. Een uitnodigend licht gidst je doorheen het duister. Het design van de lampen sluit perfect aan op de natuur waarin ze staan.

Kom na het ondergaan van de zon aan in een veilige cocon van licht

Waar kom jij tot rust nadat de zon voorbij de horizon ging? Buiten? In een zuurstofrijke, gezellige omgeving? Naar de sterren kijkend, contemplerend over het leven? Of, gepaard met een hapje en een drankje, herinneringen ophalen met vrienden. Wat het ook mag zijn, buiten beleef je zoveel meer.

Schep de ideale omgeving voor deze momenten. En dat scheppen? Dat start met een veilige cocon van warm licht. Met enkele stijlvolle vloerlampen in je buitenruimte breng je zo’n cocon tot leven. Let wel even op, want verschillende soorten lampen, vervullen verschillende wensen.

Wens je om de hele omgeving te vullen met warm licht? Dan is een model zoals de Tristar er eentje voor jou. Een mooi design, met glazen lampenkap die het licht mooi, diffuus verdeelt.

Of is het jouw wens om wat meer reliëf in je omgeving te brengen? Dan kijk je best naar de Ropy. Die heeft een uniek design met touwen, waardoor haar licht schijnt alsof het een vuurkorf was.

Of is het je wens om je ‘s avonds even terug te trekken? Om even na te denken en uit te rusten van de dag, met een goed boek bijvoorbeeld? Zet je dan onder de Parker of Spikey Lounge. Twee leuke leeslampjes die je vergezellen tijdens jouw me-time moment in de buitenlucht.

Breng de details tot leven

Tuur niet langer in een donkere luwte, maar breng leven in de duisternis. Met enkele spots toon je de details uit de natuur. Zo ontplooit er zich een elegante dans tussen licht en schaduw in je tuin. De Moso of Bullet brengen ‘s nachts details tot leven die overdag aan de aandacht ontsnappen. Richt ze omhoog op een grote struik of boom en aanschouw.

Zelfs wanneer het te koud om buiten te treden, geniet je van dit schouwspel. Waar je voordien vanuit keuken of living uitkeek op de duisternis, vult je uitzicht zich nu met een betoverend decor.