Convivial Concrete

In een moderne setting van zachte betonschakeringen komen alle voorwerpen die zich daarin bevinden, helemaal tot hun recht. De dikke, stevige muren contrasteren met de vormen van de omringende natuur en de kleur gaat perfect in de omgeving op. Als het warme zonlicht de muren raakt, laden de muren zich op met die energie. Dat zijn nog maar enkele redenen waarom we onze meubels graag tegen een betonnen achtergrond fotograferen.

Organische vormen

De meeste organische vormen zijn gebogen ofwel rond, en we hebben onze geheel nieuwe Organix-loungecollectie ontworpen om Moeder Natuur’s afkeer van rechte lijnen te eren.

De Organix-collectie, geïnspireerd door de natuur zelf, is verbluffend, of het nu gaat om een combinatie van een natuurlijke omgeving of om een contrast met minimalistische architectuur.

Rond de tafel

Door het voor iedereen gemakkelijk te maken elkaar te zien en te horen, zorgt een ronde tafel voor gezelligheid en bevordert het gesprek. Ronde tafels elimineren verspilde hoekruimte, waardoor ze ideaal zijn voor gebruik met gelijkmatige en ongelijke gasten. Een ronde tafel is altijd een goed idee.

Mix & match

Er zijn veel poefs voor binnen en buiten, maar geen enkele is zo slim als Tono.

De stijve structuur van voorgevormde kunststof kan worden gestoffeerd met elke stof uit de uitgebreide Royal Botania textielcollectie. Dat geldt ook voor het zitkussen. De twee keuzemogelijkheden samen bieden duizenden kleur- en textuurmogelijkheden om de rest van het buitendecor aan te vullen.

Tono’s praktische ontwerp en variabele stijl maken het de meest veelzijdige poef op de markt! Beschikbaar in twee maten. SLIM DESIGN!

De producten in deze inspiratie: