Een slokje sterke hete koffie uit een zware mok. IJs dat tegen het kristal tikt bij het inschenken van een goede whiskey. Genieten van een stukje decadente pure chocolade dat langzaam in je mond smelt. Deze eenvoudige geneugten, deze kleine luxes; daar halen we ons plezier uit.

Royal Botania probeert deze gevoelens van verwennerij en comfort na te bootsen met de tijdloze luxe van hun meubelcollecties. De ZENHIT teakhouten meubelcollectie is uiterst comfortabel met ongecompliceerde, sterke designelementen die verschillende indelingen mogelijk maken.

Naast individuele stoelen, links- en rechtszijdige ligbedden, hoekelementen, lage tafels en twee- en driezits zitelementen is deze uitnodigende loungeset onlangs uitgebreid met een elegante volledig teakhouten fauteuil.

Kussens, met de gehele stoffencollectie van Royal Botania, voegen comfort toe en in bruin, beige, tan of crème en benadrukken de ruige warme tinten van teak.

De SHADY-parasol is de best verkrijgbare klassieke parasol op de huidige markt, met de hoogste kwaliteit en aandacht voor detail. Passend bij de gebeitelde lijnen van de teakhouten loungeset, geniet u met deze weerbestendige parasol van uw achtertuin in zowel zon als regen. Dus, of u nu in de warme schaduw wilt zitten met een sprankelend glas champagne of onder een deken thee drinkt terwijl er wat mistregen valt, u kunt blijven genieten van de kleine geneugten.

Producten gebruikt of voorgesteld in deze inspiratie: