Maak kennis met Cuprum, onze luxe plantenbakken collectie ontworpen door Jan Buelens. Met technische expertise en een passie voor design en planten heeft Jan’s innovatieve aanpak van het combineren van materialen en vormen geresulteerd in een prachtige collectie. Elk detail is het resultaat van zijn creatieve energie, waardoor deze plantenbakken echte kunstwerken zijn. Bekijk onze catalogus om de perfecte Cuprum planter te ontdekken om jouw ruimte naar een hoger niveau te tillen.

Messing ronde plantenbak

Onze Brass Round Planter is verkrijgbaar in maten tot twee meter in breedte, waarbij de grotere modellen ontworpen zijn om gemakkelijk te worden behandeld door een heftruck.

Met ons innovatieve lichtgewicht ontwerp zijn Cuprum plantenbakken perfect om terrassen en binnenruimtes te verfraaien. Voor gebruik binnenshuis is het belangrijk om ervoor te zorgen dat de roestvrijstalen afvoer gesloten is, terwijl deze voor gebruik buitenshuis open moet blijven. Kies de Brass Round Planter om een vleugje verfijning en elegantie toe te voegen aan elke binnen- of buitenomgeving.

Messing kubus plantenbak

Onze Brass Cube Planter is vakkundig vervaardigd om te voldoen aan onze strenge normen voor kwaliteit, ontwerp en functionaliteit. Verkrijgbaar in vier maten – 70 cm, 90 cm, 110 cm en 140 cm (die behandeld kunnen worden door een heftruck) – is deze vierkante planter perfect voor gebruik buitenshuis of binnendecoratie.

Het lichtgewicht ontwerp zorgt voor gemakkelijke manoeuvreerbaarheid, terwijl de roestvrijstalen afvoer voor binnen gebruik gesloten moet worden en voor buiten gebruik open moet blijven. Kies de Brass Cube Planter om de esthetiek van elke binnen- of buitenruimte te verbeteren.

Polyester ronde plantenbak

Om optimale kleurkwaliteit te garanderen, ondergaan onze polyester plantenbakken een massakleuringsproces dat ze kleurvast en bestand maakt tegen UV-straling. Naast een reeks maten bieden we deze plantenbakken aan in een diverse selectie RAL-kleuren om te voldoen aan de unieke behoeften van jouw project. Onze plantenbakken zijn ook ontworpen met een brede rand voor superieure isolatie. Voor gebruik binnenshuis is het belangrijk om ervoor te zorgen dat de roestvrijstalen afvoer gesloten is, terwijl deze voor gebruik buitenshuis open moet blijven.